EFTMR – Emotionel Freedom Tecniques Matrix Reimprinting

Endelig fandt jeg det redskab der kan lukke helt op og helt i for følelser eller traumer der ikke længere er til gavn for os. Forskellige akupressur/akupunktur-punkter på kroppen er der hvor man tapper for at få frigjort energier/følelser, de er vist på billedet ved siden af.

EFT er et redskab der kan læres med lethed og kan bruges derhjemme eller som et led i en behandling.

Matrix Reimprinting (MR) er en teknik jeg bruger sammen med EFT, med et andet ord kan det beskrives som energipsykologi.

MR kan beskrives ved at du som er i behandling er medvirkende i din egen lille historie eller filmstykke. I dette lille filmstykke, vil der med denne behandling blive opløst et givent traume.

Du vil opleve, at din oplevelse af dette traume kan blive ændret i positiv retning og der bliver skabt et helt nyt energifelt omkring dette “gamle” traume.

Disclaimer til behandlinger

-DET KOMMER IKKE AF SIG SELV

Transformation er ikke noget der kommer af sig selv. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger, men også ved at arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt.

Der er ingen garantier – kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller ikke de resultater du drømmer om.

Jeg kan ikke fikse dig – så leder du efter et quickfix, så find en anden til at hjælpe dig!

Book tid