Heal dig selv -forløb

4 måneder med fokus på dig og din intelligente krop - så du healer dig selv indefra og ud!  

De mennesker der har været igennem et Heal dig selv-forløb har stået et sted i deres liv, hvor der var nødt til at ske radikale forandringer.
Sammen har vi fundet roden til deres udfordring og taget hånd om den. De har selv sat dagsordenen og sammen med mig planlagt det ønskede mål. Når tingene eller livet pludselig giver mening og vi justere de rigtige steder, kan energien og kroppen pludselig de vildeste ting.
Heal dig selv - er et individuelt tilpasset, transformerende, livgivende, helende forløb - hvor du vil opdage hvor dybt intelligent du er som menneske, krop og lysvæsen.

Genkender du:

Når du ser dig selv i spejlet - kan du så genkende den du ser?
Eller fylder din udfordring så meget at du har svært ved at genkende og se dig selv i øjnene?
Den der følelse af at du hele tiden kører i ring, der for hver omgang trækker en dybere ned og man er bare alene!
Der er en længsel efter at noget bare godt må gå fremad, så ens liv kan komme tilbage på sporet. Det er bare en kamp, jo længere tid der går!

Dem der tilmelder dig, Heal dig selv-forløbet..

Helt konkret, er man plaget - plaget af smerter eller decideret ubehag i kroppen. Man kan præget af ked af det-hed, magtesløshed, vrede, modløshed, frustration.
Man ved dog godt, inderst inde, at det er op til én selv, hvis der skal se en radikal ændring. Man har blot brug for at dele dette ansvar indtil man kan bære det helt på ens egne skuldre -  tro mig, ALLE de, der har været igennem Heal dig selv-forløbet, har på deres 4 måneder taget deres sundhed, mentale helbred og væren til vilde nye højder.

(Jeg er så imponeret og stolt af dem alle.)

Har du brug at læse lidt mere om Heal dig selv, så klik her.

Der er en masse mere at fortælle om dette forløb, men jeg vil ikke spilde din tid med kæmpe lange tekster!

Har du brug for en uforpligtende snak og muligheden en prøvebehandling til -50%, så klik her.