Jeg er her for, at vise dig, at du kan opnå store resultater med din intelligente krop og samtidig finde ud af, at med din unikke og vigtige viden om dig selv er du nøglen til at du blive selvhealende.

BEEN THERE DONE THAT

Hvordan jeg er nået hertil

Jeg er ikke nået hertil, hvor jeg hjælper mine klienter med deres smerter, sygdomme og sjælelige sorger ved et tilfælde – og er heller ikke kommet hertil ved at tage et online kursus..

Da jeg som sen teenager og færdig på gymnasiet ikke vidste hvad jeg skulle være, tog jeg en faglært landmand uddannelse – om ikke andet kunne jeg køre store maskiner, det er jo også noget!! Men det blev det job som gjorde jeg kunne spare sammen til mine omfattende uddannelser.. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad det var det gjorde at jeg kom til at gå den vej, andet end at jeg blev drevet af bar nysgerrighed og en følelse af

”wow, det her er for fedt, det skal jeg være”

Mit udgangspunkt eller rettere min base blev zoneterapi, som med sin faglighed, bæredygtighed og omfattende viden lagde en sikke bund for alt det fremtidige at lande på. Jeg havde ikke den vildeste ide om hvor stor betydning det kom til at have med så stærk og fundamenteret, også via RAB til Sundhedsstyrelsen, en uddannelse i ryggen. RAB er en forkortelse af Registreret Alternativ Behandler.

Jeg bedrog mig længere og længere i retning af, at mine behandlinger skulle tilgode se klientens krop og ikke min læren af metoder.

Så, jo mere jeg kunne samarbejde med klienten krop, desto mere effektiv blev behandlingen! Nu blev det altså sjov.

Jeg tænker faktisk:

 • At du kunne tænke dig at finde årsagen til din sygdom og eliminere den ”for good”!
 • Du ved man godt kan kombinere alt det bedste fra 2 verdner, og jeg samarbejder gerne med lægen med dig som bindeleddet!
 • Du vil af med din sygdom og har en ide/”knowing” om at der er en anden og bedre vej, hvor du gør det der er rigtig for dig!
 • Du ønsker dig frihed til at leve livet hvor du står ved roret, har rolig mavefornemmelse, overskud i hverdagen og energi til det du har lyst til at gøre! (Livet er da for kort til andet, ik?)
 • Hvis noget af ovenstående passer på dig, så er du på det helt rette sted!

1

Lær mig bedre at kende

Skulle vi to sidde over en kop kaffe, så ville du ret hurtigt finde ud af at:

 • Jeg elsker mine drenge, krystaller, at hækle, læse selvhjælpsbøger, lave mad, spiritualitet, lange gåture og at mediterer i et varmt karbad.
 • Jeg er kæmpe fan af Bruce Lipton og Joe Dispenza, kan få timer til at gå med at nørde rundt energipsykologi, metasundhed.
 • Jeg er passioneret omkring at lave min egen forskning der omhandler vores position i livet, hvilken indflydelse vi har på vores fortid og fremtid og den enorme power der ligger i at være tilstede i nuet!
 • Prøver man at sætte mig ind i en kasse for at passe ind, bliver jeg ret svær at holde ud (spørg bare min mand) da jeg kæmper stædigt og målrettet efter at finde der hvor jeg hører til og kan være!
 • Jeg er meget lyttende og giver måske i virkeligheden mere af mig selv end hvad der forventet.
 • Jeg er også doven, da jeg ikke kan se, hvorfor jeg skal gå en lang omvej, når jeg kan finde en kort
 • Jeg er direkte og kærlig – det betyder at jeg aldrig bare vil fortælle dig, hvad du gerne vil høre!

Book tid