En blid massage på og under fødderne

Under dine fødder sidder din krop kopieret så jeg i små områder (zoner) kan finde dit hjerte, dine nyre eller dine skinneben.

Når jeg finder de enkelte zoner kan jeg mærke om de er i balance eller i “over/under” energi.

Jeg har 12 forskellige systemer jeg kommer igennem hver gang jeg giver zoneterapi – det kan eks. være fordøjelses-/hormonsystemet.

Zoneterapien er ret fantastisk – den giver rigtig stor velvære, genopretter energierne så du og din krop er i større harmoni og sørger samtidig for at kroppen får sat gang i den relevante udrensning, så du kommer af med en evt. skavank.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler(RAB) registreret i ZoneConnection Terapeut forening.(ZCT) Her kan du læse mere om registrerings ordningen: https://stps.dk/sundhedsfaglig/registrering/registreringsordning-for-alternative-behandlere-rab

Zoneterapi er fantastisk til:

  • Kolik(babyer)
  • Hormonforstyrrelser
  • Stress
  • Allergier
  • Fordøjelsebesvær

Bare for at nævne en smule.

zoneterapi
zoneterapi

Disclaimer til behandlinger

-DET KOMMER IKKE AF SIG SELV

Transformation er ikke noget der kommer af sig selv. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger, men også ved at arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt.

Der er ingen garantier – kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller ikke de resultater du drømmer om.

Jeg kan ikke fikse dig – så leder du efter et quickfix, så find en anden til at hjælpe dig!

Book tid